טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסיכוזה קולינרית

לכתבה

הפוסט מציג עבודות נבחרות מתערוכת Food Processor שתיפתח ביום שבת הקרוב ועוסקת בתרבות האוכל והאכילה של זמננו

תגובות

לעתים נראה כי העיסוק היומיומי באוכל משתלט על חיינו, ותרבות השפע בה אנו חיים הינה מוגזמת. אנחנו נהנים לאכול, לגעת, לטעום, להריח, לבשל ולהתענג, ומצד שני עומדים עינינו, המודעות לבריאות, צרכנות יתר, עוני, שחיתות ומוסר. האוכל עשה כברת דרך מהמקום הפונקציונאלי שלו; כעת אנו נמצאים בעידן בו השפים הפכו לכוכבים. המרדף אחר היוהרה והחדשנות לעיתים מאבד את הטעם הטוב. אם בארץ בשנות ה-70-80 היה ניסיון (לא מוצלח) להעתיק ולחקות את סגנון המטבח הצרפתי הקלאסי, עכשיו אחרי שנים של תהליך, העוצמה והגאווה הן בעצם החזרה למקורות, וקבלת ההשראה היא מתפריטים וממתכונים מבית סבתא, עם שימוש בחומרי גלם טריים ובסיסיים. כבר...

עשו לנו לייק בפייסבוק וקבלו את כל סדרות הצילום ישירות לפיד שלכם


על הבלוג: דניאל צ'צ'יק - עובד ב"הארץ" משנת 2003, מצלם עבור מוספי גלריה וסוף השבוע. יזם ועורך בלוג הצילום של "הארץ". עבודותיו הוצגו במיטב המוזיאונים בארץ וגם במספר תערוכות וירידים בחו"ל. danieltchetchik.com
חומרים ניתן לשלוח ל: danielt@haaretz.co.il עבודות ב-2500 פיקסלים רוחב וטקסט קצר

פוסטים קודמים בבלוג הצילום



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות