טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביריאני הודי

איך התאהבתי בביריאני הודי עם דגים

ערימה ענקית וצהובה של אורז מתובל בכבדות ובתוכה חתיכות עדינות של דג מטוגן. גיל ססובר והשף אילון עמיר ממשיכים בעקבות מנות הדגים הקלאסיות בעולם והפעם מתאהבים בביריאני ומסבירים את הקשר העמוק של הודו לים

המתכונים הנצפים בהארץ

עוד כתבות אוכל

הטעמים הטבעוניים החדשים של "בן אנד ג'ריס". הבדל של שמיים וארץ

כשבן אנד ג'ריז נפלו לפה של טבעונים פונדמנטליסטים

בן אנד ג'ריז טבעוניות הגיעו לארץ וטבעונים מצאו שלל סיבות לתקוף את המותג. ובנוגע לטעם: אם מנמיכים ציפיות, הגלידה בהחלט לא רעה, אך אין ספק שכל גלידה חלבית מביסה אותה

העוזר שלכם במטבח (מתכונים שימושיים מהארכיון)

מדור יין

אנדרי סוידאן

איש היין החיפאי שרוצה לצאת נגד יבואני האלכוהול הגדולים

אחרי שנים בהן הקים חנויות יין ודליקטסים, החליט אנדרי סוידאן לפתוח בר יין ראשון בחיפה. עם אג'נדה יוצאת דופן באשר לתמחור ומכירת יינות, הוא רוצה לצאת נגד כל מה שהורגלנו עד כה

כרם בראון של יקב רמת הגולן

יינות ירדן החדשים ממשיכים את הקו של יקב רמת הגולן אבל מספרים סיפור חדש

שלושת היינות האדומים החדשים מסדרת "ירדן" של יקב רמת הגולן מסתירים מאחוריהם סיפור שיש בו חזון ובשורה. בינתיים הבשורה הזאת חילחלה רק חלקית לבקבוקים עצמם