טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט קינואה

למה הגיע הזמן להתחיל לאכול קצת יותר סיבים תזונתיים

גוף האדם אינו מסוגל לעכל סיבים, ובכל זאת הם מסייעים לשמירה על המשקל, לתפקוד מערכת העיכול ולאיזון רמות הכולסטרול והסוכר בדם. הדיאטנית רקפת אריאלי (מפרש קיטשן) מציעה דרך כיפית ליהנות מכל היתרונות האלה עם סלט קינואה, עדשים וירקות מרענן

המתכונים הנצפים בהארץ

עוד כתבות אוכל

העוזר שלכם במטבח (מתכונים שימושיים מהארכיון)

מדור יין

כרם בראון של יקב רמת הגולן

יינות ירדן החדשים ממשיכים את הקו של יקב רמת הגולן אבל מספרים סיפור חדש

שלושת היינות האדומים החדשים מסדרת "ירדן" של יקב רמת הגולן מסתירים מאחוריהם סיפור שיש בו חזון ובשורה. בינתיים הבשורה הזאת חילחלה רק חלקית לבקבוקים עצמם