טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

באז חדש בעיר: המסעדה של יובל בן־נריה

ההכנות נמשכו יותר משנה וכללו מסע למידה מקיף ברחבי אסיה; הבאז בתל אביב התפשט בהדרגה, והלחץ גדל יחד אתו. עכשיו נפתחת “טאיזו”, מסעדת שף אסיאתית יוקרתית של יובל בן־נריה. איך נבנה התפריט, כמה סוגי קרח יוגשו במסעדה ואיך הגיבו הסועדים הראשונים?

תגובות

מהו הבאז? מי מניע את הבאז? מי התחיל את הבאז? מדוע מקום אחד יוצר באז והשני לא? איך הבאז מתפתח? איך הבאז מופץ? למי אכפת מהבאז? מהי הפוליטיקה שמאחורי הבאז? מהי השורה התחתונה בבאז? האם הבאז מיתרגם להכנסות? האם באז הוא זמני? האם באז יכול ללוות כישלונות? מדוע באז עולה על נושא אחד ולא על משנהו? מהם התהליכים שמבאזבזים כל באז? הנה מקרה מבחן של שף צעיר אחד ששמו יובל בן־נריה, שהבאז לגביו מטלטל את המערכות, ושל מסעדה אחת בתל אביב, "טאיזו", שהיא הפרויקט שלו. אחרי יותר משנה של הכנות, שנעשו במרץ ובתנאים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות