רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הטוב, הרע ובעיקר המכוער: כל צדדיו של האבוקדו

הביקוש לאבוקדו שובר שיאים חדשים. אחרי שטוסט אבוקדו כבש את העולם (ויצר נזקים סביבתיים), כעת מסעדה חדשה באמסטרדם לוקחת את החיבה לפרי הירוק לקצה

תגובות
כריך אבוקדו
דודו בכר

העולם משתגע מאבוקדו: כשטוסט אבוקדו ושושני אבוקדו היו בין המנות הפופולאריות (והמצולמות) ביותר לשנת 2016, וכשהאבוקדו על תצורותיו הוכתר לא אחת בין הטרנדים הבולטים של השנה החולפת – אם חשבנו שאין יותר לאן להתקדם איתו, ההפך הוא הנכון. מי שחשב שהעולם והרשתות החברתיות (כמיקרוקוסמוס) כבר רוויים ממנו, לאחרונה נדמה שהאנשים דווקא צמאים לעוד ועוד אבוקדו. והמחיר? כמובן לא מאחר להגיע. בארצות הברית נרשמת עלייה חדה בביקוש לאבוקדו, הרבה הודות לפופולאריות הגואה של מנות כמו טוסט האבוקדו. עד כדי כך פופולארי,...

Avocado nacho party on a plate! 🥑😋✨(by @fooddeco) #theavocadoshow #amsterdam #openingendoffebruary

A photo posted by The Avocado Show 🥑 (@theavocadoshow) on

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות