טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החורף הוא זמן מצוין לעשות לסלרי טיפול שורש

החורף הוא העונה האידיאלית לחזור אל מתכוני הסלרי, אבל לא מדובר רק במסע שורשים. גם לגבעולים ולעלים מתכונים משלהם

תגובות
קציצות עדשים וסלרי
מתן שופן

עוד לא הצלחתי להחליט אם אני איש של קיץ או של חורף. מצד אחד ים, עגבניות וזוקיני, מצד שני סירים של אוכל על רקע קלישאה גשומה. וישנו גם הסלרי. הוא זמין לנו כמובן כל השנה, אבל ככל שנכנסים לעונה הגשומה והקרה – כך אפשר להשיג שורשי סלרי מוצקים וגדולים וגבעולים פריכים ומלאי טעם. דותן גושן, בעל המשק האורגני "המעפיל", מקפיד לגדל בערוגותיו רק את ירקות העונה, "ירק שלא גדל בעונה כולל הרבה מניפולציות, ולכן הוא חלש יותר". סלרי הוא צמח שאינו אוהב חום, ועונתו כפי שהטבע התכוון היא מאוקטובר ועד לאביב, מלמד...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות