טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו כיסונים אסיאתיים בבית

מיפן דרך גרוזיה ועד פולין, כיסונים מאודים הם אחד המטעמים האהובים מכולם

תגובות

 כיסונים במילוי בשר
מתן שופן

אף שככלל המטבח האסיאתי זר לי, חיבתי אליו רבה. גיוזות יפניות עם טעמים של אוממי אהובות עלי במיוחד – ולא רק הן אלא כיסונים מאודים בכלל: אם אלה קרפלך מזרח־אירופיים עם הרים של בצל מטוגן היטב ואם חינקלי גרוזיני עשיר. אפשר להשתמש במושג פאן־אסיאתי, או פיוז'ן, כדי לתאר את המתכונים המובאים פה, אך איני מתיימר לאותנטיות במטבח זה. ודווקא עובדה זו מאפשרת לי יותר חופש פעולה. ברגע שיש בידי טכניקות בסיסיות, אני יכול לשלב ולשחק כראות עיני וטעם חיכי עם הטעמים וחומרי הגלם. באופן מפתיע, פיתוח המתכון לבצק הכיסונים המוצג כאן נולד בעקבות ג'חנון. כן, הבצק התימני. דווקא דרך הבצק הפשוט הזה, שמתבסס על קמח ומים,...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות