רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה מתכונים שילחלחו את הדימוי היבש של קמח החומוס

קמח החומוס נתפש כמצרך קבוע במזווה של טבעונים וסובל מדימוי חסר סקס־אפיל לחלוטין. הנה שלושה מתכונים שישנו את הדימוי השגוי

תגובות
לחם חומוס שטוח עם ביצת עין, צנוניות ואבוקדו צלוי
מתן שופן

עד היום סבתא שלי, שכבר חצתה את ה-90, אינה מסוגלת לאכול לחם מקמח מלא. מדוע? בשם הגאווה. בימים של אז, הקמח הכהה, בדומה לקטניות הזולות, נחשב מנת חלקם של העניים. על מה שלא ידעו אז, עד כמה האוכל הזה טוב לנו, אנחנו משלמים היום ביוקר. קמח החומוס, המופק מגרגירי חומוס טחונים, הוא דוגמה מצוינת. הוא פופולרי במטבחים רבים, גם באלו הנחשבים בשוגג עניים, כמו הודו ופקיסטאן. סביב אגן הים התיכון הוא מרכיב נפוץ גם בסצינת אוכל הרחוב, בין שמדובר בלחמים שטוחים ודקים או בציפוי פריך לירקות ולבשר בטיגון עמוק. היום, לפחות אצלנו, הוא נתפש כבריאותני או כמצרך קבוע במזווה של טבעונים, וסובל מדימוי חסר סקס־אפיל לחלוטין....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות