טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אלון בר חושף את הסוד שמאחורי הבישול שלו

אלון בר הוא כוכב רשת שהבישול שלו נשען על כלל ברזל: לא להפריע לחומרי הגלם. כאורח המדור הוא מציג כאן שני מתכונים ששומרים בקנאות על הכלל הזה

תגובות
גלילות בקר/ Paupiette
מתן שופן

אלון בר הוא בשלן ביתי מוכשר שהפך לכוכב רשת עם כמעט 13 אלף עוקבים. למעשה פרופיל האינסטגרם שלו (@talandalon) התחיל כחשבון זוגי – הוא הופקד על האוכל, אשתו טל על האמנות. אבל מהר מאוד נשאר רק האוכל, וזה עבד. המנות שלו אמנם לא מצולחתות לעילא והוא גם לא צלם מקצועי, אבל האוכל שהוא מכין סוחף אחריו המונים מריירים. מה סוד הקסם? כשבר נשאל על כך הוא מתמצת בשבע מלים: "אני עושה מאמץ לא להפריע לחומרי הגלם". אל המטבח הוא הגיע בגיל צעיר יחסית, כשהיה בן 10 בערך ("בתקופת אופנת העוף הסיני. מה שנקרא שנות ה-80 המאושרות", הוא צוחק), ולא במקרה. בר, שנולד וגדל בצפון וחי כיום בתל אביב עם אשתו, הוא בן למשפחה קולינרית...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות