טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תות הנח המון: ריבת תותים ממש לא מיועדת רק לסופגניות

למה להסתפק במילוי סופגנייה בריבת תות, כשאפשר להכין רולדת תות או אפילו פרגיות ברוטב תותים?

תגובות
ריבת תותים
מתן שופן

בימים האלו ריבה מתקשרת לרוב לסופגנייה, למרות גלגוליה האקסטרווגנטיים המודרניים של מלכת המאכלים של חנוכה. אבל תות שדה, וספציפית ריבת תותים, מעלה בי זיכרונות רחוקים של עוגת רולדה מבצק שמרים שאמי היתה אופה. לא אכלתי אותה כבר יותר מעשור וטעמה עדיין מדגדג לי בפה. היא נימוחה ומפנקת, וכשהיא יוצאת חמה מהתנור – כמעט בלתי אפשר להפסיק לאכול ממנה. בעבר הרחוק יכולנו ליהנות מתותים בסביבות חודש מארס ואילו כיום, הודות לחממות וסככות פלסטיק, נהפך התות לאחד מסימני החורף. סך החלקים עולה השלם, וטעמו, מרקמו וצבעו הופכים אותו לממכר ופתייני. נפלא לאכול אותו כמובן טרי, ישר מהקופסה או בתוך סלט פירות וכקישוט...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות