טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קלמנטינה בסלט? ערק-אשכוליות בעוף? זה הזמן לפירות הדר

מנה ראשונה, עיקרית וקינוח - כולן עם פירות הדר

תגובות
סלט כרוב וקלמנטינות
מתן שופן

מספטמבר ועד אפריל, בדיוק בתקופה שמזג האוויר הקר מאתגר את המערכת החיסונית שלנו, מפציעים להם פירות ההדר ומספקים חיסון טבעי של ויטמין סי, מלא בעסיס ועטוף בקליפה עבה ובשרנית. יוצא דופן הוא הלימון, שזמין רוב השנה. לשחקנים המרכזיים במגרש הזה – התפוז, הקלמנטינה, האשכולית והפומלה – מצטרפים גם האתרוג והיוזו היפני, שצובר פופולריות בארץ, אם כי קשה מאוד להשיגו. וישנה גם הפומלית, ההכלאה בין אשכולית לפומלה, שנחשבת לבריאה ביותר. פירות ההדר, שגם הכבדים שבהם גדלים על עצים, נפוצים באזורנו זה אלפי שנים. תנאי האקלים המקומיים נחשבים אידיאליים בעבורם, וקל יחסית לגדלם. זו הסיבה שהם שכיחים מאוד במטבחים של אגן הים...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות