רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קסדייה, קלצונה או אמפנדס - כך תכינו מאפי בצק

קלצונה איטלקי, אמפנדס ארגנטינאי, קסדייה מקסיקאי ועוד שלל וריאציות - מאכלי בצק ממולאים מככבים במטבחים שונים ברחבי העולם. הבשלן דור ונגר מסביר איך עושים את זה

תגובות

"מה שיש, זה מה שמבשלים" – כך מנסה הבשלן דור ונגר, בן 31, להגדיר את הסגנון שלו. "זה נשמע קצת יבש כי קשה לי לתאר את הדברים האלו. מרגש אותי לראות מישהו אוכל את האוכל שלי בידיים, או לחלופין לאכול אוכל אמיתי של סבתא, יותר מאשר לאכול יוזו במסעדה תל־אביבית". ונגר, המתגורר כיום בירושלים, גדל בעמק הירדן למשפחה של רפתנים, ואת דרכו במטבח התחיל רק כשהיה בן 26, ברשת המבורגרים תל אביבית: "הגעתי לאוכל לא מתוך מניעים רומנטיים, אלא כי חיפשתי עבודה באותה תקופה". במשך שנתיים הוא התגלגל והתקדם בין מסעדות שונות...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות