טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הגיע הזמן להפסיק לפחד מבצק פריך

כך תכינו בצק פריך בשילוב של פיסטוקים טחונים

תגובות
טארט פיסטוקים
מתן שופן

בשלהי שנות ה-20 לחיי, כאשר רכשתי לראשונה ובשעה טובה מעבד מזון, הדבר הראשון שהכנתי היה בצק פריך – אולי אחד המתכונים שיותר איימו עלי; בדיעבד, לא בצדק ובעיקר חבל. בכלל אפייה, ובפרט קונדיטוריה, בניגוד לבישול, זכו להתייחסות של מדע מדויק, ועד לפני כמה שנים, לפחות בעיני, היה להן סקס אפיל של מעבדת כימיה. שוב, חבל. מובן שיש עקרונות בסיסיים שחשוב להקפיד עליהם, אבל בסופו של דבר זהו מגרש מספיק רחב למשחקים. השבוע אני מקווה להצליח להסיר את האיום מעל הבצק הפריך ולהראות שניתן להכין אותו בעזרת שתי ידיים וללא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות