טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חזה עוף עם לימונים
וחסה בייבי ג'ם צלויה
מפיות מסדרות שונות של חברת "מטע" משנות ה-60

זיכרון צבעוני ממסעדות ומטעמים שנעלמו מהעולם

תמר מושקוביץ אוספת מפיות מהתקופות הזוהרות והזוהרות־פחות של המדינה. עיון באוסף הנרחב מגלה כיצד עולם השיווק הישראלי כולו הצליח להידחס לפיסת נייר קטנה, שבסך הכל נועדה לסלק פירורים מהפה

ספריית הגבינות המשפחתית

אג'נדה מיושנת: ביקור בקודש הקודשים של יצרני הגבינות מהסטף

עומר זלצר, בנו הבכור של הגבן שי זלצר, נוטל את מקומו של אביו ומתמקד בגבינות קשות. ביקור במערה העתיקה של המשפחה מאפשר הצצה לשפע גבינות שנוצקו בתבנית נוף מולדתן

דוכן הירקות של וואסים עוטמן. רימונים, ערמונים, קיווי ואננס לצד עולש וחובזה

למה לפתוח שוקי אוכל מצועצעים ומזוייפים במקום לשפץ מקוריים וטובים?

ההתעוררות של שוק תלפיות החיפאי כוללת לא רק מסעדות, מאפיות ומבשלות בירה חדשות, אלא גם ניסיונות למשוך את באי השוק הוותיקים לאירועים של אוכל ואמנות

יובל הרגיל והמזקקה
החדשה

הג'ין שצמח ממגדיר צמחי ארץ ישראל

גרגירי ערער מהר מירון, עלי אלת המסטיק, גזר בר וקליפות אתרוגים הם רק חלק מרשימת המרכיבים הבוטניים בג'ין הגלילי של יובל ג'וב הרגיל, שתהליך פיתוחו ארך ארבע שנים

מיכל בוטון ואטה בלטמן עם העוגה המשוחזרת

האופה הירושלמי שהציל את עוגת החתונה של המלכה אליזבת

מפעל הביסקוויטים הארץ ישראלי של שאול פטרושקה לא האריך ימים, אבל קריירת האפייה שלו זימנה הפתעות אחרות. נינתו הקונדיטורית מיכל בוטון החליטה לספר את סיפורו בתערוכה בתל אביב