טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע בעקבות הטעם הנפלא של התרנגולות הצלויות

התרנגולות הצלויות של בית ג'אלה הן החומר שממנו קורצו חלומות גדולים, וגם במשק מלמד הן טעימות להפליא. אבל שום דבר לא יכול להתחרות באלו שטעמתי בין פסלי הבודהה והמקדשים של תאילנד

תגובות
מסעדת כעבר בבית ג'אלה
אייל יסקי וייס

את התרנגולת הצלויה הטובה בחיי אכלתי בסוקותאי שבתאילנד, בין חורבות עיר קדומה ששימשה במאה ה–13 כבירת אימפריה קדומה. לרגע המכונן הזה, שנותר צרוב בזיכרונה של אכלנית הנוטה חיבה לבעלי כנף צלויים, לא היו הכנות מקדימות. איש לא כתב — במדריך נסיעות או באתרי תיירות המתבססים על דירוגי גולשים — שאת התרנגולת הטובה בחיי אמצא דווקא בדוכן אוכל רחוב נטול שם בעיר נטושה, שהוחרבה לפני שנים רבות על ידי הבורמזים ולמרות יופיה הכובש נותרה מחוץ למסלולם של רוב המבקרים הזרים בתאילנד. בשעת בוקר מוקדמת הגענו לשערי האתר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות