טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל פשוט, נעים ולא מתאמץ: מתכוני פסח בהשראת שוק לוינסקי

לכתבה
חזה עוף עם לימוניםדן פרץ

בבתי האוכל החדשים של שוק לוינסקי חולקים כבוד לחומרי גלם שמקורם בחנויות הוותיקות של השכונה. ברוח המקום והאווירה, חמישה מתכונים חגיגיים לפסח של השפית אביבית פריאל־אביחי

תגובות

אני אוהבת את שוק לוינסקי. אני אוהבת לשוטט ברחובות התל־אביביים הסמוכים לאזור שבו שיגשג פעם שוק מזון הומה אדם, כי אפשר עדיין למצוא בהם חנויות קטנות, מרופטות למראה, המתמחות בדבר אחד, ומאחורי הדלפקים ניצבים זה עשרות שנים אותם מוכרים מוכרי פנים: איש המברשות — שאומנותו על מבחר מטאטאים ונוצות — מערסל בזרועותיו את נכדו הפעוט; או איש הצנצנות וכלי הזכוכית מהסה את הקונים המזדמנים בשעה שנשמעת בטרנזיסטור פינת האסטרולוגיה היומית. אני אוהבת את שוק לוינסקי כי אפשר עוד לראות בו הלכה למעשה את השכבות והרבדים שמהם נבנה המטבח המקומי (גם אם נדמה לפעמים שכל חנויות התבלינים, המעדנים והפיצוחים עשויות מקשה אחת)....

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו
נא להזין כתובת מייל חוקית
ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות