טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

העוגיות הטבעוניות הכי טעימות בפסח

הן טבעוניות, כשרות לפסח וגם לנמנעים מגלוטן, וסביר מאוד שתמשיכו להכין אותן הרבה אחרי שהחג ייגמר. מתכוני עוגיות של גלית מרשק

תגובות
עוגיות לפסח רחל טלשיר
תומר אפלבאום

את גלית מרשק כמעט אין צורך להציג: מותג העוגיות "דני וגלית" — היא מכינה אותן ובן־זוגה דני אחראי על כל השאר — מוכר ואהוב בחנויות טבע ובקרב מי שמחפשים חלופה טבעונית טעימה לעוגיות הרגילות. החלופה עד כדי כך טעימה, שאולי עדיף לדבוק ברגילות, כי אותן לפחות אוכלים עם ייסורי מצפון ועוצרים אחרי כמה. לכבוד פסח הצעתי למרשק אתגר מרובע: ליצור עבור קוראי המדור עוגיות שגם מבוססות על מזונות בריאים יחסית, גם כשרות לחג, גם טבעוניות וגם מתאימות לנמנעים מגלוטן. היא נענתה והכינה שני מתכונים ועוד אחד לחטיפים ללא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות