טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשבחי המטבח ההודי: תיקון להשמצות עבר

היא נולדה באסטוניה, גדלה בישראל ומעדיפה את המטבח ההודי. מאשה, בעלת קייטרינג טבעוני, מציעה מתכונים טעימים וקלים להכנה

תגובות
מלאי כופתה טבעוני
מוטי מילרוד

מאז שחלקתי כאן שבחים לדוסות של חן ויינשטיין ואף ניצלתי את ההזדמנות כדי להשמיץ בעזות מצח בוטה את שאר האוכל ההודי קיבלתי כל מיני הצעות לתקן את מזגי באמצעות טעימה של סוגים שונים של תבשילים הודיים: כאן מבשלים עדשים תוך כדי ריפוי באמצעות חוקנים ושם מכינים עדשים תוך די תרגול של תנוחות עתיקות. מפה לשם, בפה מלא עדשים בצבעים שונים, הגעתי למאשה שעל שירותי הקייטרינג הטבעוני שלה כבר כתבתי לפני כמה שנים. המוניטין הטובים נשארו כשהיו, גם התבשילים ורק שני דברים התרחשו: היא נהייתה צעירה במקום להתבגר ובו־בזמן החליטה לוותר על שם משפחתה. כמו מדונה או ריטה היא עכשיו רק מאשה. למה? "כי ככה בונים מותג". היא נולדה...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות