טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סופגניות ולביבות לחנוכה: נטול גלוטן היה פה

שי תשובה, שיצר סדרת קמחים נטולי גלוטן, מספר איך הכל התחיל, מתמודד עם משימה לחנוכה סופגניות ולביבות לפי שיטתו ובהחלט עושה נסים

תגובות
לביבות ללא גלוטן מיטגנות במחבת
מוטי מילרוד

לפני שפגשתי את שי תשובה, יוצרה של סדרת הקמחים "שי ללא גלוטן", שמעתי המלצות על המוצרים שלו לא רק מהנמנעים מגלוטן אלא גם מסתם אנשים שמקפידים על בריאותם, ובעיקר מאופים נלהבים. גם אני טעמתי מאפים מהקמחים האלה ונהניתי מהם. המוצרים של תשובה כוללים תערובות של קמחים איכותיים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים: טף, חומוס, עדשים אדומות, אורז מלא, דוחן, דורה לבנה וסיבים תזונתיים. התערובת כוללת אחוז עמילנים נמוך, בלי קורנפלור, בלי חומרים משמרים, בלי תוספות סוכר ומלח. תשובה הגיע אל יצירת הקמחים האלה בתהליך ממושך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות