טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קסמים בכוס כוסמת, או - לביבות לחנוכה

אם אתם אוהבים את הלביבות שלכם מטוגנות, לא נתווכח, אבל הנה האופציה האפויה, הבריאותית ונטולת הגלוטן של עקיבא פומרנץ, עם כוסמת שכוח ההדבקה שלה מייתר ביצים ופירורי לחם

תגובות
הלביבות מוכנות
מוטי מילרוד

לפני כמה שבועות, כשהלכתי לקנות לחם במאפייה של עקיבא פומרנץ, ראיתי שכנים יושבים אצלו ואוכלים מאפים עגולים, חמים, לא דומים ללחם. הבעתי התעניינות וקיבלתי צידה לדרך: המבורגר ריג'לה קפוא. אחרי כמה ימים חיממתי אותו בטוסטר והיה טעים, אז הלכתי לקנות עוד כמה. אבל עקיבא צחק ואמר שאת הקציצות או הפשטידות או ההמבורגרים — בכל משפט השתנה השם — הוא לא מוכר. מאליה עלתה השאלה האם ניתן לקרוא להן גם לביבות ולהציע אותן לקוראי המדור לכבוד החנוכה. עקיבא הסכים אבל נסע להודו לקנות ציוד למאפיה. כשנפגשנו לבסוף, עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות