טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה לחם העוני: שני תבשילי פליטים (טעימים) לפסח

לכבוד פסח מתרגם המדור את "הא לחמא עניא" לשני תבשילים מאזורי פליטות: מרק חמוד סורי ו"שירו" לפי מתכון של מאסמאית מרהציון, שנמלטה מאריתריאה לישראל

תגובות
מרק חמוד סורי
דודו בכר

לכבוד פסח, החג שבו אנחנו מזכירים לעצמנו כי גרים היינו בארץ מצרים, כלומר באנו לגור בה ולהתפרנס מחמת הרעב בארץ, פגשתי את שחר שילוח מקיבוץ רמת הכובש, להיכרות עם בישול של מבקשי מקלט. שילוח היא טבעונית ("90%") מטעמי מצפון ושמירה על הסביבה, אבל מאוד לא מזדהה עם קמפיינים טבעוניים שמשתמשים במושגים כמו "אונס", "שואה", או "טבח". ההגזמה הזאת פוגעת לדעתה ברגישות לאנשים שחיים בינינו וסביבנו וחווים את הסיוטים האלה בלי מרכאות. מה מושך אותך באוכל של פליטים? "הוא מזכיר את הסבל האנושי העצום סביבנו, שפליטת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות