טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלמון משומר בשמן זית

סלמון הוא אחד הדגים המתאימים ביותר לשימור. לאחר תהליך שימור קצר ופשוט, נקבל נתחי סלמון עסיסיים ובעלי טעם טוב, לשימוש בסלטים, ממרחים וכמנת פתיחה על לחם טוב

דרגת קושי: קל
סלמון משומר
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 4

רכיבים

500 גרם סלמון טרי, ללא העור

חצי כפית גרגירי פלפל שחור שלמים
חצי כפית גרגירי כוסברה שלמים
חצי כפית גרגירי פלפל אנגלי שלמים
חצי כפית מלח גס
עלה דפנה
צ'ילי שלם מיובש
חצי כוס שמן זית

הוראות הכנה

חותכים את הסלמון לקוביות בגודל 3 ס"מ על 3 ס"מ.

מניחים בסיר קטן את כל החומרים, מביאים לרתיחה עדינה. מניחים על השמן נייר אפייה גזור לעיגול בקוטר הסיר.

מנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר ומבשלים 7 דקות.

סוגרים את האש ומניחים לסלמון להצטנן בתוך הסיר. מעבירים בזהירות לצנצנת מעוקרת.

הסלמון יישמר במקרר למשך חמישה ימים.

טיפים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות