טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שני ספרי אוכל חדשים ומסקרנים מתחרים על מימוּן המונים

היכרות ראשונית עם ספר הסוּפרפוד של אוּמינה קדמי וספר הכרובית של עֹז תלם, שניהם קוראים לתמיכת ההמונים עבור מימונם

תגובות
הכרובית של עז תלם
אסף אמברם

כאילו שלא היה לנו מספיק ממנה, שנת 2016 סימנה גם נקודת מפנה נוספת בכל הנוגע לספרים ולהוצאות הספרים, כשהמגמה היא ברורה – מימוּן המונים. לשיטה זו, שהיא פיננסית וחברתית בעיקרה, סופרים, מחברים ויזמים אחרים נסמכים פחות על הוצאות הספרים ויותר על 'חוכמת ההמונים', ואם לדייק – על הונם ואמוּנם של אנשים פרטיים, על מנת להוציא לפועל פרויקטים שונים, לרבות ספרים. דרך פלטפורמות מקוונות שונות כמו Headstart שסללו את הדרך – יותר ויותר מחברים זנחו את הוצאות הספרים המסורתיות ויצאו לדרך הרפתקנית חדשה. למעשה, ואם לרדת לרמת המקרה, מספר שיא מקומי נשבר בשנה החולפת, כשיותר ממחצית  מספרי האוכל על מדף הספרים הישראלי יצאו...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות