טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדנים שרוצים להביא את תל אביב להוד השרון

בשבוע שעבר נפתח להרצה הבראסרי החדש של הוד השרון, ריפאבליק, וכבר קשה להשיג בו שולחן פנוי. האם מדובר ברעב מקומי למקומות חדשים, בסגנון "תל אביבי", או שמא במקום מוצלח במיוחד שכבר נהנה מלקוחות חוזרים?

תגובות
ריפאבליק
דניאל לילה

נדמה שהוד השרון ממשיכה לתת להרצליה בראש עם תנופה קולינרית מתפתחת. בעוד הרצליה המשחקת על אותה המשבצת נותרה קפואה ומקובעת (לפחות בכל מה שקשור לאוכל), הוד השרון לא מפסיקה לנפק בתי אוכל מסקרנים, שמושכים בעקביות בליינים וסועדים לא רק מהעיר עצמה, אלא גם מכל המסביב. אחרי שנפתחו בה לקול מצהלות התושבים המסעדה "נונו" ולצידה הפטיסרי "מימי" שנמצאים בימים אלה במגמת התרחבות, בית האוכל "כלבא שבוע" של השף אוהד אמזלג, שהצטרפו אל "אסיה מוניקה", "שגב קיטשן גארדן", "דלי אסיאתי", "איוטאיה", "אנג'לינה", "לולה וקובה"...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות