רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

סעודת החג על פי השף אוהד לוי

השף אוהד לוי, ממסעדת אורטוריו בזכרון יעקב, אוסף אל מטבחו מדי בוקר את הדברים שגדלים סביבו, 
על רכס הכרמל ולמרגלותיו. ארוחת החג שלו, המורכבת מהמאכלים המסורתיים, מלאת השראה

תגובות

בקצה המבנה המתפתל על קו הרכס תלויה מסעדתו, ותחתיה גולשים מדרונות ירוקי אלון ולוטם. בתחתית המורד נמתח כביש צר ומאפיר ואחריו פזורים בתים נמוכי קומה, מטעי בננה וזית ובריכות דגים אחדות, שנחפרו בכורכר. אחריהן עובר עוד כביש אחד ואחריו נוגע לרגע פס החול הדק, עד שגם הוא נכנע למרחבי הים. אוהד לוי נשען אל החלון ומביט בים כדובר את שפתו. מינקות גדל לצדו ורכב על גליו בנהריה, עיירת הולדתו, וכשגדל מעט היה נודד בחופשים גם אל סבו באילת, לחוף הים האדום, קולף תפוחי אדמה ומנקה דגים לקראת ארוחת הצהריים. אולי ידע...

הרשמו חינם כדי לקרוא 10 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות