טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שני מתכונים עם עגבניות וחצילים

בעונה הזאת, העגבניות והחצילים מתוקים ועסיסיים יותר מאלו שהבשילו בחורף על מדפי המרכול. שני מתכונים משלבים את הירקות הללו ויוצרים טעמים ייחודיים, האהובים מאוד גם על ילדים

תגובות

דווקא בקיץ היוקד והיובשני, הפירות והירקות מתמלאים עסיס בהתרסה. האפרסקים והשזיפים שנשארו על העץ תוססים ממתק וממיץ, העגבניות מאדימות ועורן נמתח ומתמרק ואילו החצילים, כשהם טובים באמת, מתנפחים ומתעגלים ומסגילים על הגבעול. אמנם, תחת מעטה הפלסטיק השקרני של החממות, גדלים החצילים והעגבניות גם בחורף ומגיעים אל מדפי המרכולים משך כל השנה, אולם קדמוניות הירקות והפירות אחת היא — להבשיל רק בעונה החמה בשנה — להפציע, להפיץ זרעיהם ולקמול. ונכון הדבר גם לבני־האדם. עגבניות וחצילים המבשילים בקיץ לעולם יהיו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות