טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס תמרים ופתי בר

הם נראים כמו טראפלס שוקולד, אבל אין בהם שוקולד או חמאה. חשוב להשתמש בתמרים לחים מזן מג'הול, שהם רכים ועסיסיים במיוחד

25-30 כדורים קטנים דרגת קושי: קל
טראפלס תמרים ופתי בר
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

250 גרם תמרים לחים מזן מג'הול

100 גרם פתי בר
קליפה מגוררת דק מלימון אחד
אבקת קקאו

הוראות הכנה

מגלענים את התמרים ומניחים במעבד מזון.

מוסיפים את הפתי בר וקליפת הלימון ומעבדים עד שהתערובת הופכת לכדור שמסתובב במעבד המזון (בתחילה התערובת תהפוך לפירורית, אך כעבור כדקה היא תקבל מרקם של בצק נוח לכדרור).

צובטים מהתערובת כמות שתספיק ליצירת כדור קטן (קוטר של 2-2.5 ס"מ) ומכדררים בידיים לכדור חלק. מניחים בצלחת וממשיכים כך עם כל התערובת.

מניחים מעט אבקת קקאו בצלוחית. מגלגלים בה את הכדורים כך שיצופו בשכבה דקה של קקאו. מנערים את העודפים.

שומרים בקירור.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות