טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

איך מכינים עוף צלוי מושלם

כדי להכין עוף צלוי כראוי צריך לשמור על פשטות ולהקפיד על כמה דברים בסיסיים. שהעוף לא יהיה מופשר, למשל, ושלא יהיה מפוטם

תגובות

עוף צלוי עם עור שחום ופריך ובשר לבן ועסיסי הוא מהקלאסיקות של כל הזמנים. מנה שעברה אינספור גלגולים ותרבויות ונשארה לעד פשוטה ונאמנה לעצמה - מעט שומן ומלח גס, הרבה פלפל שחור גרוס וחופן עשבי תיבול שמעשירים את בשר העוף בניחוחות אדמה ופריחה. למרות שההכנה פשוטה וקלה, אפשר בקלות ליפול עם המנה ולקבל תוצאה יבשושית למדי. כדי שהעוף יצא עסיסי ושחום כמו בסרטים, בספרי ההיסטוריה ובמנה ההיא שאולי טעמתם פעם, חשוב להשקיע באיכותו. העוף חייב להיות טרי, ממש טרי, ולא מופשר, שכן בעת ההקפאה נלכדים פתיתי קרח בחללים שבבשרו, ובזמן ההפשרה הם ניגרים החוצה וסוחבים אִתם את כל עסיס העוף הטעים. גם מרקם העוף ניזוק...

הרשמו חינם כדי לקרוא 6 כתבות בחודש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות