טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול גדיא

מתכונים לליל הסדר של השף שרון כהן

טעמים של בית ושפע עשבי תיבול מאפיינים את הבישול של השף שרון כהן, המתארח עם מתכונים לליל הסדר. מדג ממולא בשומר וצלפים עד מלבי הדרים, ובאמצע - דאכלא לגדיא, צוואר טלה

תגובות

לא סתם רציתי לבשל את ארוחת ליל הסדר עם שרון כהן (38), השף והבעלים של מסעדת "שילה" בתל אביב, שפתח לאחרונה מחדש גם את "קפה אירופה". כהן הוא שף של בית - אם לדייק: של משפחה. כל תפישת עולמו שואבת את השראתה מהבישול הביתי: אוכל חף מגינונים ומתובל בדיוק רב, הכנת מנות פשוטה ומהירה שנעשית במקום, ולכל מנה יש את הסיפור שלה. "יש שני דברים שאני לא מתפשר עליהם", הוא אומר, "חומרי גלם - אני נלחם על כל דג טרי ופיסת בשר טובה - ולהוציא כל יום את הילדים שלי מהגן". כך גם המנות שהכנו יחד: חמות, מחבקות ומשאירות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות