טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מעדן מלחים

מתכוני טארט טאטן עם ירקות וגבינות

השילוב של טארט־טאטן וקרמל מנצח לא רק בעוגות תפוחים מתוקות, אלא גם בטארטים מלוחים עם ירקות כמו סלק, בטטה או בצל, ועם גבינות רוקפור או עזים

תגובות

לא אחדש לכם אם אומר שעוגת טארט טאטן תפוחים היא מהיותר־שוות שיש. סוד טעמו של הטארט טאטן טמון בבישול התפוחים בקרמל מתוק־מריר המעניק להם טעם ייחודי. שנים אני חולמת על פיתוח מתכונים של טארטים מלוחים הספוגים בקרמל. הסירופ הסמיך והכהה הזה משתלב נהדר עם תבלינים וטעמים מלוחים, ואך טבעי לנסות לשלב את טכניקת הבישול של הטארט טאטן גם בטארטים מלוחים, משמע: בישול ירקות בקרמל ותבלינים ואפייתם בתבנית עם מעטה בצק שחום ופריך. אז נכנסתי למטבח, רקחתי, בישלתי ואפיתי, חלק מהטארטים נזרקו אבל אלה שיצאו טוב — יצאו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות