טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פנקייק כשר לפסח

מנה מפנקת שלא מרגישים בה שום התנצלות על כך שמדובר במוצרים של פסח. אפשר לגוון בתוספות עם מה שאוהבים, כמו בפנקייק רגיל: פירות מטוגנים קלות בחמאה, רוטב שוקולד, רוטב פירות יער וגלידות

תגובות
אורה קורן

לקסם הבא, כלומר לפנקייק הכשר לפסח, תזדקקו לקצת קמח תפוחי אדמה ומעט קמח מצה וקיבלתם הפתעה. מנה לאדם רעב יכולה להיות של 4-5 יחידות קטנות.

מצרכים (ל-5 יחידות קטנות):
1 ביצה גדולה (L)
4 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפות קמח מצה
כ-3 כפות חלב
חצי כפית אבקת אפייה כשרה לפסח
חצי כפית סוכר
קורט מלח
תמצית וניל
חמאה/שמן צמחי לטיגון

אופן ההכנה:
מקציפים את הביצה במטרפה להכפלת נפח וקבלת קצף בהיר.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים על המטרפה. הבלילה אמורה להיות נוזלית-סמיכה, כך שאפשר לצקת ממנה בכף על מחבת מבלי שתהפוך לקרפ דק. אפשר להוסיף מעט קמח מצה, אם היא דלילה מדי.

ממיסים חמאה על מחבת, יוצקים מסביב כל פעם כף מהבלילה. מזהיבים משני הצדדים.
מוציאים, מגידים חם עם תוספות שאוהבים.

מתכונים נוספים ניתן למצוא בבלוג נוסף שלי - בננה ספליט. https://oracoren.wordpress.com/

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות