טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה מתכונים חגיגיים לאורז פרסי

אורז פרסי משובץ פירות יבשים ומבושם תבלינים הוא כתכשיט יקר מפז על שולחן הפסח, אבל לא רק עליו. שלושה מתכונים לאורז פרסי חגיגי וצבעוני מתוך הספר "מטבח פרסי" של רותם ליברזון

תגובות

אני לא רוצה לדבר סרה בתפוח האדמה, אבל במלחמה השקטה בין השניים, אין ספק בלבי שהאורז הוא המנצח הבסיסי. דיבורים על אורז מרחיבים לי את הלב. אורז סופג, אורז אוגר בתוכו טעמים קדומים, אורז מלא בזיכרונות. הוא בסיסי, מקבל באהבה כל תבשיל וטעם, אבל יכול לעמוד בגאווה על שלו, לבדו. אני יכולה לאכול אורז יום–יום ולהתרגש מהסיר המהביל, ומהגרגרים הפרודים אחד–אחד כמו שהפרסים אוהבים. ברגע שאני פותחת את המכסה, וענן של אדים לבנים עולה, לבי נרגע. אצלנו, הפרסים, גם הטובה בבשלניות לא נחשבת לכזו אם אינה יודעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות