טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו ארוחת חג מושלמת ותתאימו לה את היינות הנכונים

בעיות בזוגיות? אין איך להעסיק את הילדים בפסח? רגע לפני הסדר, הושיבו את כולם לחלץ אפוני גינה או פולים מתרמיליהם. התמורה מופלאה וחגיגית, בעיקר עם יין שמותאם לכל מנה

תגובות



 

איתי גלייטמן (מימין) ומתן שופן
דודו בכר

האביב הישראלי, שנמשך בערך שנייה וחצי, מקדש את הרגעיות. בתקופה הקצרה הזאת עומדת לנו הזכות ליהנות מהתרמילים הירוקים, מאובקים ופשוטים למראה, שבהם מסתתרות אבני חן נדירות, המפציעות אחת לשנה לזמן מוגבל מדי. אמנם שקיות קפואות מציעות לנו את ההיצע לאורך כל השנה, אבל תחליף לעולם לא ישתווה למקור. פעם בשנה, בוודאי ובוודאי לכבוד סעודת החג, הַשקיעו, במאמץ זוגי או משפחתי מגבש, במלאכת החילוץ של אפונת הגינה או הפולים מתרמיליהם. היא עלולה להיתפש כסיזיפית אבל תמורתה גבוהה ממאמץ ההשקעה; שטפו את השעועיות הירוקות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות