טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קדירת בשר בירקות שורש

מוטי חי מ"הבשרים של זלמן" עם מנה עיקרית שתככב בשולחן ארוחת הערב

תגובות
קדירת בשר וירקות שורש
שרית גופן

פסח אוטוטו כאן ורגע לפני שיושבים לכתוב תפריט, לחפש רעיונות למנות, עצרו הכל והכירו את מדור המתכונים לפסח ובו תוכלו למצוא במקום אחד: הצעות למנות של מיטב הכותבים של הארץ וכמובן השפים והבשלנים הנבחרים. ומה תמצאו כאן? הכל, החל מראשונות קלאסיות לחג וגם כמה חדשות, סלטים למרכז השולחן, שדרוג לברכות המסורתיות, מנות עיקריות, יינות מומלצים לחג ואפילו קינוחים.

מתכון לקדירת בשר בירקות שורש

חומרים:

1.5 ק"ג קוביות בשר אונטרייפ.

3 כוסות ציר עוף

2 בצל קצוץ

4 שיני שום קצוץ

2 שורש סלרי

2 שורש פטרוזיליה

4 גזרים

2 שורש כרישה

מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שאטה גרוס, כורכום, שמן.

ההכנה:

לחמם בסיר ברזל מעט שמן, לטגן את הקוביות הבשר עד השחמה, להוסיף בצל קצוץ ושום קצוץ.

לערבב ולטגן יחד עם הבשר למשך 10 דקות.

לחמם את ציר העוף ולהוסיף לסיר. לתבל במלח, פפריקה, פלפל שאטה גרוס וכורכום.

לבשל בחום גבוה שעה וחצי, להוסיף את ירקות השורש, להנמיך את החום לעוד שעה וחצי.

מידי 25 דקות לערבב את התבשיל בכף גדולה. מומלץ לבשל יום קודם, ולמחרת לחמם לפני ההגשה 50 דקות בחום נמוך.

 

מתכונים נוספים לפסח - כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות