טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק ירקות וקניידלך טבעוניים של ננוצ'קה

אפשר ליהנות ממרק חגיגי וטבעוני של ירקות וקניידלך, בפסח וגם בכלל. לטבעונים אבל גם לאלו שלא

6 מנות דרגת קושי: קל
מרק ירקות טבעוני של ננוצ'קה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

2 גזרים בינוניים

1 בצל יבש גדול

1 ראש סלרי

צרור עלי סלרי עם גבעולים

4 תפוחי אדמה בינוניים

כף אבקת מרק טבעונית 

מלח, פלפל וכמון לפי הטעם 

לקניידלך :

קמח מצה 

שמן 
מים

הוראות הכנה

מטגנים קלות את הבצל, ולאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות לסיר.

מכסים במים מוסיפים מלח.

מביאים לרתיחה, ומוסיפים פלפל שחור, כמון ואבקת מרק טבעונית.

לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה-שעה.

 

הקניידלך

מערבבים לבלילה מוצקה, קורצים לעיגולים ומוסיפים למרק ברבע שעה האחרונה לפני הגשה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות