טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תפוחים אפויים ממולאים בחרוסת

איך להפוך חרוסת לקינוח חגיגי במיוחד לפסח

דרגת קושי: קל
תפוחים אפויים עם חרוסת
לימור לניאדו תירוש

בסיום הברכות אפשר למלא בזריזות את התפוחים (אפשר לגלען מראש, הם ישחירו מעט אבל זה לא מפריע) ולהכניס לתנור ולאפות. כך יתמלא הבית בזמן הסדר בריחות תפוח וקינמון נהדרים

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

ל-8 מנות:

8 תפוחים זהובים שטופים ומיובשים

50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

אם לא נותרה חרוסת אפשר למלא ב:

100 גרם אגוזי מלך

50 גרם צימוקים שחורים קטנים
3 כפות ממרח תמרים או ריבת משמש
2 כפות סוכר לבן או חום
1כפית קינמון

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את ליבות התפוחים בעזרת תפוחן. ממלאים את התפוחים בחרוסת ומניחים בתבנית חסינת חום. מניחים על כל תפוח קוביית חמאה ואת הנותרות מפזרים מסביב. אופים 40 דקות ללא כיסוי ומגישים חם.

למלית במקרה שלא נשארה חרוסת: שמים את אגוזי המלך במחבת יבשה וקולים תוך כדי ערבוב על אש קטנה במשך 4-3 דקות, עד פריכות. מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים גס. מערבבים בקערה קטנה אגוזים, צימוקים, ממרח תמרים או ריבה, סוכר וקינמון וממלאים את התפוחים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות