טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חריימה טופו טבעוני של ננוצ'קה

כך תחליפו את מנת הדג של ליל הסדר בחריימה טבעוני משני סוגי טופו

דרגת קושי: קל
קאטלטי חריימה טופו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

לקציצות טופו:

חבילת טופו קשה

חבילת טופו רך
צרור כוסברה
3 פלפלים ירוקים חריפים
5 כפות שמן זית
כוס קמח מצה
קורט מלח

לרוטב:

7-8 פלפלים אדומים

4 פלפלים ירוקים חריפים
10 שיני שום שלמות
2 כפות פפריקה אדומה
12 עגבניות קלופות
2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים (יש להשרות לילה לפני ולבשל עד לריכוך)
צרור כוסברה
קורט מלח
קורט פלפל 
 

הוראות הכנה

הכנת הקציצות

טוחנים את הטופו הרך במג'ימיקס עד לקבלת מרקם משחתי.

טוחנים גס את הטופו הקשה במג'ימיקס.

קוצצים דק את הכוסברה והפלפלים החריפים, שמים בקערה ומוסיפים כוס קמח מצה, קורט מלח, את שני סוגי הטופו הטחונים ולשים הכול היטב.

לאחר מכן קורצים קציצות בגודל כף היד ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה. יש להיזהר לא להשחים.

הכנת הרוטב


קוצצים את הפלפלים האדומים לרצועות דקות ללא החלק הלבן.

קוצצים את הפלפלים החריפים לרצועות דקות.

מבשלים בסיר את הפלפלים על אש נמוכה עד לקבלת ריבה.

מוסיפים 10 שיני שום ומטגנים עד להזהבה.

מוסיפים 2 כפות פפריקה אדומה, ו-12 עגבניות קלופות וחתוכות גס.

לאחר מכן מוסיפים שתי כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילה קודם ובושלו עד לריכוך.

מבשלים על אש קטנה במשך כשעה.

לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה טרייה קצוצה דק, מלח ופלפל. 

לקראת ההגשה יש לחמם כ-10 דקות את קציצות הטופו בתוך הרוטב ולהגיש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות