טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

שלוש פשטידות קלות לפסח

זמי שרייבר ממסעדת סנדר מציע פשטידה עם קישואים, עם בצל ופטריות ועם בשר שיעזרו לכם לנצל את המצות בתבונה ולשדרג את הארוחות בחג

תגובות

אחד היתרונות הגדולים של פסח זה שהוא מאלץ כל בשלן ביתי, בטח זה השומר כשרות, להיות יצירתי. לא להסתפק במה שרואות העיניים, אלא לנסות לרקוח מטעמים גם כשמדובר בסופו של דבר בתחליפים. כן, גם מקמח תפוחי אדמה ומצות אפשר לברוא מטעמים נהדרים ובבית שלנו נוצרו לאורך השנים קלאסיקות שפסח אינו שלם בלעדיהן, כמו למשל הפשטידות הללו - שיכולות להיות מנה ראשונה במרכז שולחן או ארוחה בפני עצמן:

פשטידת קישואים לפסח

פשטידת קישואים לפסח
תומר אפלבאום

פשטידת פטריות ובצל

פשטידת בצל ופטריות לפסח
תומר אפלבאום

פשטידת בשר ומצות

פשטידת בשר ומצות
תומר אפלבאום

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות