טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרפצ'יו סלק אביבי

סלק נחשב לירק בעל תכונות בריאותיות רבות. מכינים ממנו סלטים, אופים אותו בתנור ועכשיו עם הגל הצמחו-טבעוני הוא מאד פופולרי כקרפצ'יו והתוצאה מפתיעה בטעמה. מתכון של לילית רומם מ"שומרי משקל"

דרגת קושי: קל
קרפצ'יו סלק עם בצל ירוק קצוץ מעל
אפיק גבאי

8 נקודות לכל המנה

 

 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3 סלקים קטנים מבושלים

2 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד

כפית חומץ בלסמי

מלח

פלפל

2 אגוזי מלך קצוצים

בצל ירוק

הוראות הכנה

בסיר עם הרבה מים, מבשלים את הסלק בקליפתו עד ריכוך.

מוציאים את הסלק, מצננים ומקלפים את הקליפה.

פורסים את הסלק עם סכין גדול לפרוסות דקות ומסדרים יפה על צלחת.

מטפטפים מעל את הלימון, החומץ הבלסמי והשמן.

בוזקים מלח ופלפל מעל, מקשטים באגוזים קצוצים ובצל ירוק.

*מומלץ להשתמש במלח ים אטלנטי או מלח מעושן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות