טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפטיסרי הקסומה בפריז שמחברת בין קלאסיקה למאצ'ה

"בּוריס" היא הפטיסרי-בולנז'רי שהקים בוריס לומה עם אשתו היפנית מיהונה, בו נשמר מקסמו של העולם הצרפתי הישן אך נצבע מחדש בטאץ' מודרני ובעידוּן יפני

תגובות
שורות פטיסרי: פסי מאצ'ה ופטל; פסי בצק פריך עם תאנים טריות
שרון היינריך

לעתים רחוקות אני צועדת ברחוב הזה (Rue Caulaincourt) בגבעת מונמרטר. בדרך כלל אני מסתובבת באזורים אחרים של הגבעה המיוחדת הזו המשקיפה על העיר מגבוה. הפעם אני ממהרת לפגישת עבודה עם אחד השף פטיסיירים שמקום הייצור שלו נמצא באזור, וחולפת על פני מקום שמזווית העין נראה לי כמו נלקח מסרט של המאה ה-19. אני חוזרת כמה צעדים אחורה, ולרגע מרגישה כמו בתוך הספר "נעלי סוכריה" של ג'ואן האריס, שכתבה גם את הספר "שוקולד" שבהמשך אף הפך לסרט קאלט לכל מי שאוהב את החום, המתוק והשוקולדי הזה. בספרה "נעלי סוכריה" מתארת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות