טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוזן המן במילוי תמרים

מתכונים אוזן המן אחת, ארבעה מילויים שונים

המתכון היחיד שצריך לדעת לבצק של אוזני המן והבונוס: איך מכינים מילויים טעימים, קלים ומהירים של תמרים, לוטוס, נוטלה ושוקולד לבן. הקונדיטורים רוסלה יונה ואמיר פורת (מקונדיטוריית ביסקוטי) משדרגים לכם את החג