טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לחמניות כשרות לפסח קלות וממכרות

יש הרבה דרכים להכין לחמניות כשרות לפסח, והמתכון של הקונדיטור רן בן דוד הוא קל ומהיר בדיוק בשביל מי שקשה לו בלי לחם

6 לחמניות מאורכות או 12 לחמניות עגולות דרגת קושי: קל
לחמניות כשרות לפסח
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 7

רכיבים

6 ביצים

300 מ"ל מים רותחים

150 גרם שמן

2 כפיות מלח

1/4 כפית פלפל שחור

280 גרם קמח מצה

הוראות הכנה

מרתיחים את המים עם השמן.

מערבבים את קמח המצה, הפלפל והמלח, מוסיפים את התערובת למים ומערבבים. מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך ערבוב.

מחלקים את הבצק ללחמניות בצורה המבוקשת (מאורכות או עגולות, קטנות או גדולות), עדיף עם שק זילוף, ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהבצק נהיה שחום במשך 15-20 דקות.

טיפים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות