טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק עוף וקניידלך כשרים לפסח של מסעדת "קיטון"

כבר 70 שנה מוגש במסעדת "קיטון" בימי חג הפסח מרק עוף עם קניידלך. הנה המתכון המקורי

דרגת קושי: קל
מרק עוף עם קניידלך  של מסעדת קיטון
רונית רומנו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

1 עוף בינוני

חצי קילו בשר שפונדרה

4 גזרים

2 שורש סלרי

2 שורש פטרוזיליה

4 בצלים בינונים

צרור פטרוזילה,שמיר וסלרי

לקניידלך:

300 גרם שומן אווז או שומן עוף 

חצי ק"ג קמח מצה
כפית שטוחה מלח רגיל
כפית אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
חצי ליטר מים חמים
6 ביצים

 

הוראות הכנה

בתוך סיר נבחר שמים את העוף והבשר ומביאים לרתיחה

מנקים את הקצף שנוצר עד העלמותו

מוסיפים את ירקות השורש,בצלים וגזרים

עד לריכוך העוף ומוציאים אותו

ממשיכים לבשל על אש קטנה עד לריכוך הבשר

מוסיפים את הפטרוזיליה והשמיר

ולאחר מעבירים את המרק במסננת עד להיותו זך.

לקניידלך

ממיסים בסיר 300 גרם שומן אווז או שומן עוף ומקררים אותו.

בקערה נפרדת שמים חצי ק"ג קמח מצה מוסיפים כפית שטוחה מלח רגיל, כפית אבקת מרק עוף וכפית פלפל שחור.

מוסיפים את השומן וחצי ליטר מים חמים.

מקררים ומוסיפים 6 ביצים.

מרתיחים מים ומוסיפים מרק עוף לפי הטעם ויוצרים כדורים קטנים ומבשלים 10-15 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות