טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף בלוטין לשולחן הסדר

מתלבטים על מנה עיקרית לשולחן הסדר? השף אורי נתנזון (מקייטרינג הבוטיק החיפאי אפונענע) יצר את מנת הבלוטין שהיא למעשה גלילת עוף במילוי אורז, בשר טחון והפתעות

4 מנות דרגת קושי: קל
בלוטין עוף
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

4 פרגית שלמה עם העור

400 גרם בשר טחון

כוס אורז מבושל

1 בצל חתוך לקוביות

1 גזר חתוך לקוביות

ענף שורש סלרי חתוך לקוביות

חצי כוס חמוציות

100 גרם שקדים פרוסים קלויים

מלח, פלפל, אגוז מוסקט, הל, קינמון

3 כפות סילאן

הוראות הכנה

בסיר רחב מטגנים את הבשר עד להשחמה, מפוררים אותו ומסננים מעודפי השמן.

באותו סיר מטגנים את הירקות עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים ומטגנים מעט.

מוסיפים את הסילאן, מערבבים את הירקות, טועמים ומצננים מעט.

לאחר הצינון מוסיפים לתערובת הבשר את השקדים הפרוסים ואת כוס האורז המבושל.

ממלאים כל אחת מהפרגיות בתערובת וסוגרים אותה בעזרת קיסמים. מניחים את הפרגיות צמודות אחת לשנייה כדי שלא ייפתחו בזמן הצלייה.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מורחים כל פרגית בשמן זית, מעט סילאן ומלח גס.

אופים 40 דקות, עד להשחמת הפרגיות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות