טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת שוקולד אספרסו לפסח

עוגה בחושה כיפית ומפתיעה של משה אהובי מרשת קונדיטוריות הבוטיק פיס אוף קייק

2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת שוקולד אספרסו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 5

רכיבים

1 כוס ו-2 כפות (240 ג') סוכר

4 ביצים
120 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
1/3 כוס (80 מ"ל) שמן
½ 6 כפות קמח תפו"א
½ כוס קמח שקדים
1 כפית נס קפה
1 כף קקאו
40 ג' שוקולד צ'יפס מריר
20 ג' שוקולד צ'יפ לבן
1 כפית שטוחה אבקת אפיה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

להמיס במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד.

בקערה נפרדת לערבב ביצים, שמן וסוכר, להוסיף את תערובת החמאה והשוקולד ולערבב היטב.

להוסיף לקערה את קמח תפוחי האדמה, קמח השקדים, נס קפה, קקאו, אבקת האפיה והשוקולד צ'יפס ולערבב היטב.

לחלק את הבלילה ל- 2 תבניות אינגליש קייק ולהכניס לתנור.

אופים כ-40 - 45 דקות, עד שהעוגה יציבה אך רכה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות