רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט סלק עם רוטב טחינה־ג'ינג'ר

סלט סלק לאוהבי החמוץ שכיף לפתוח איתו ארוחה או שולחן מזטים

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 סלקים קלופים ומגוררים

עלים מתריסר גבעולי ריג'לה
4 צנוניות פרוסות לטבעות דקות מאוד
לרוטב:
חתיכת ג'ינג'ר קלוף בגודל 4X4 ס"מ
1/3 כוס טחינה גולמית
1 לימון סחוט
קורט מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

הכנת הרוטב:

מכניסים את הג'ינג'ר למעבד מזון ומפעילים עד שהוא קצוץ היטב. מוסיפים את הלימון תוך כדי פעולה ולבסוף את הטחינה, המלח והפלפל השחור. אם יש צורך, מוסיפים מעט מים (או לימון, למי שמאוד אוהב טעמים חמוצים) בהדרגה על מנת לדלל את הרוטב. טועמים, ומתקנים תיבול.

הרכבת הסלט:

מערבבים את כל המצרכים יחד, יוצקים את הרוטב מעל ומגישים למרכז השולחן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות