רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פלפלים קלויים

אחד הפתיחים האהובים בשולחן המזטים, כאן בגרסה קלה, מהירה וקצת שונה

צנצנת של 250 מ"ל דרגת קושי: קל
מתן שופן

אחד הפתיחים החביבים עלי. המתיקות שלו עדינה מאוד, ואפשר "לשחק" עם מרכיבי המשרה ולהוסיף טעמים שאוהבים כמו פלפל ירוק לאוהבי החריף או עשבי תיבול אחרים כמו רוזמרין. מומלץ להכין ממנו כמות גדולה, ולשמור במקרר לשדרוג סלטים וכריכים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

6 פלפלים מתוקים (ירוקים, אדומים ו/או צהובים)

למשרה:
5 ענפי טימין
1 כפית סילאן
2 שיני שום פרוסות לטבעות
מיץ מ-1/2 לימון
1/3 כוס שמן זית
קורט מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום גבוה (250 מעלות) על מצב גריל. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים עליו את הפלפלים ומכניסים לתנור למשך שעה. חשוב לסובב את הפלפלים מדי פעם כדי שייקלו היטב מכל צדדיהם.

בינתיים בצנצנת, מכינים את המשרה. מעבירים פנימה את כל החומרים, ומשקשקים היטב.

בסיום הקלייה, כאשר הפלפלים מפויחים ורכים, מעבירים אותם לקערה ומכסים אותה בניילון נצמד. האדים שנוצרים מסייעים בקילוף הקליפה הדקה של הפלפלים. לאחר כעשרים דקות פותחים את הקערה, מסירים את העוקץ והגרעינים, מקלפים את הקליפה השקופה, קורעים ביד לרצועות גסות ומכניסים לצנצנת עם המשרה.

מאחסנים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות