טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל עדשים בשום, מנגולד ודלורית

8 מנות דרגת קושי: קל
תבשיל עדשים במנגולד ודלורית
הילה וידבסקי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כוסות עדשים (עדיף מונבטות)

12 שיני שום

דלורית בינונית או פלח דלעת

2 גמבה אדומה

חבילת מנגולד

3 גבעולי שמיר

שמן

פפריקה מתוקה, כמון

הוראות הכנה

לצרוב בסיר רחב ושטוח את שיני השום כשהן פרוסות לפרוסות עבות וקוצצים את חבילת המנגולד ומקפיצים יחד במחבת.

להוסיף את הגמבה חתוכה לרצועות ולערבב עוד 2-3 דקות.

להוסיף 2 כוסות מים וכף פפריקה מתוקה. לבשל במשך 10 דקות על אש גבוהה.

צרפו לתבשיל קוביות מהדלורית או מפלח הדלעת ואת העדשים ולבשל עוד 15-20 דקות. במידת הצורך להוסיף עוד מים.

לתבל במלח, פלפל, כפית כמון ושמיר קצוץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות