טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות עדשים ועשבי תיבול

דרגת קושי: קל
קציצות עדשים במחבת
Getty Images/iStockphoto
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

300 גרם עדשים ירוקות שהושרו לילה מראש וסוננו

כוס עשבי תיבול קצוצים דק – שמיר, נענע, פטרוזיליה ועירית

חצי כוס קמח מצה

1 ביצה

קורט אגוז מוסקט טחון

מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים במים עם מלח כ- 15 דקות עד ריכוך ומצננים.

מערבבים עם יתר המרכיבים למעט קמח המצה.

מוסיפים מקמח המצה בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת הומוגנית.

יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים במחבת עם מעט שמן מכל צד כ-4-5 דקות עד שמשחים. 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות