רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שולחנות וכיסאות במסעדת הצועניה
סטרוגנוף בקימל

קימל היא מסעדה של פעם, במובן הבינוני של המלה

תשכחו ממינימליזם: במסעדת קימל עושים הכל כדי להתעלם מרוח התקופה, מתוך אמונה שמה שעובד כבר 23 שנה כנראה אינו דורש תיקון. מעבר לתפאורה מיושנת ותפריט ארוך מאוד, עומר שוברט ישב לצהריים והרגיש באולם אירועים

ברבוניות

דגים את התיירים למה לא נחזור למסעדת הדגים החדשה בשדרות ממילא

לקראת התיירים הרבים שצפויים לפקוד את העיר בפסח, הגיעו יהונתן ועמית לאחד המתחמים המתוירים בירושלים – שדרות ממילא, שם נפתחה באחרונה דגייה העונה לשם "האפי פיש". במסעדה, היפה למראה, הם מצאו מחירים גבוהים, מנות קטנות יחסית ולא מוקפדות

חינקלי במילוי בשר בקר ושומן כבש, אוכל כבד וממלא

כלכלית, קולינרית ואווירתית, בסופרה מגישים את אחת העסקיות הטובות בתל אביב

עם אוסף מנות מוצלחות, גדולות ומשביעות ועסקית שנמשכת כמעט עד הערב, עומר שוברט גילה במסעדת סופרה, הגרוזינית בשדרות רוטשילד, את הסיבה הכי טובה להוציא 62 שקלים על ארוחת צהריים

מסעדת

"לה רג'אנס" היא אחת משתי המסעדות הכשרות הטובות בארץ, אבל היא לא בשורה קולינרית

"לה רג'אנס", מסעדת עלית כשרה במלון המלך דוד בירושלים, מגישה אוכל טוב. 
עם עוד קצת מאמץ יצירתי ופחות טכנאות־על, היא גם תאפשר לסועדים להיסחף בפנטזיה של מסעדת עולם ישן

כריך פסטרמי חם

מקום שעושה חשק לשבת לאכול ולשתות עוד ועוד

יהונתן ועמית חזרו אל שוק מחנה יהודה, שם נפתח באחרונה בית בירה ונשנוש בשם "ביר באזאר". המקום מציע שמונה ברזים של בירות בוטיק ותפריט אוכל קטן אך מפתה, שבסיסו במטבח האמריקאי ומחזיר את הקריאה לירושלמים: צאו לשתות אחרי העבודה

רינה פושקרנה במסעדת טנדורי

הבריחה מהודו: מה קרה לטנדורי של רינה פושקרנה?

המסעדה ההודית הוותיקה "טנדורי" מציעה ארוחה עסקית בסגנון ״אכול כפי יכולתך״. זה נשמע מפתה, כלכלית וכמותית, עד שמגלים שהיכולת ליהנות מהאוכל הזה, בביצוע ובסגנון הנוכחיים, מוגבלת למדי

פילה סלמון של בית הכוון

'מאסטר שף' נגד 'משחקי השף', גרסת ארוחת הצהריים

'מאסטר שף' או 'משחקי השף'? יהונתן ועמית הגיעו אל בית הכוון במתחם התחנה, מקום שבו אכלו בעבר, כשהמאסטר שף אבי לוי עבד במטבח. אלא שבינתיים לוי עזב ועל האוכל מופקד כיום אבירם חיוקה, בוגר משחקי השף. קרב סכינים במתחם התחנה בירושלים