טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אמפנדס, או אמפנדות – אותם כיסוני בצק ממולאים שאולי מזכירים סמבוסק או בורקס או סמוסה או אפילו דים-סאם אבל בעצם לא ממש

אוכלים בלי סוף: המקום בו הזמנו את כל התפריט ויצאנו עם חשבון מצחיק

פתחנו את השנה בשוק העיראקי ועם הזמנת התפריט כולו ב"ארגנטו", המקום החדש של השף לוקאס, שמתמחה בהכנת אמפנדות וכריכים ארגנטינאים. החשבון? רק 167 שקלים

שיפודים במסעדת כינור בכיכר

בלב מתחם פלסטיקי התגלתה אחת המסעדות הבשריות הכשרות הטובות בירושלים

כשמרכז ירושלים באחת התקופות המדכדכות ביותר שלו, בטח קולינרית, נוצרה מובלעת בבעלותו של איל הון צרפתי, שלא מפסיקה להתפתח. בין בית קפה תיירותי לבר מוזיקה חביב, נולדה מסעדה כשרה מצוינת שקצת הולכת לאיבוד

לברק

פיש נגד הצדף: קרב העסקיות של מסעדות הדגים בראשון לציון

שתי מסעדות הדגים הוותיקות בראשון לציון, מציעות תפריטים ארוכים עם מנות ענקיות שכל אחד יכול לאהוב. אצל מי תקבלו כמות ומי שמה דגש על איכות? ואיפה העסקית המשתלמת באמת? עומר שוברט מכריע בקרב הענקיות של ראשון לציון