רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סביח בפלאפל דורון

המקום שמציע בדיוק את מה שהיה חסר במושבה הגרמנית

כבר יותר מ-30 שנה שפאלפל דורון פועל בעמק רפאים והתורים בו ארוכים מתמיד. הסיבה לכך פשוטה: החומוס עולה על לא מעט חומוסיות ידועות בירושלים, החצילים מופלאים, ממרח הלימון כבוש מוצלח והשניצל? חלומי

בשתי מילים: על הפנים

כשמסעדה איטלקית מפשלת אפילו בהכנת הפיצה

מסעדת "אגס ותפוח" פועלת כמעט 40 שנה בירושלים עם ההבטחה להביא מטבח איטלקי אותנטי, אבל נופלת בכל נקודה כמעט: הפסטות לא מיוצרות במקום, הפולנטה תפלה, הרטבים לא קיבלו עדכון טעמים מאז שנות ה-90 והפיצות גרועות

פילה מוסר ים במסעדת על המים

אם למסעדה לא אכפת איך קוראים לשף שלה, למה שיהיה אכפת מהמנות שהוא מוציא?

מסעדת "על המים" בהרצליה רוצה להיות מסעדת שף עם בישול עילי המתומחר בהתאם. בפועל היא מציבה מלצרית אחת להתמודד עם מסעדה שלמה בשעת הצהריים והמנות? למי אכפת. 139 שקלים שהושארו שם לעסקית בינונית זו כבר הגזמה פראית

מסעדת בר א ון

לאכול בבר א ון בתל אביב ולהרגיש על מדרכות פריז

רגע לפני שהתואר "מסעדה צרפתית" נרשם במילון על שמן של מסעדות כשרות יקרות מדי, באים עינב אזגורי ו"בר א ון" שלו ומזכירים מה זו מסעדה צרפתית במובן המקורי והטוב של המלה. נתחיל בקורקבנים?

ניוקי במסעדת אנה

המקום שמשיב את כבודו האבוד של האוכל האיטלקי לירושלים

על הנייר, חיבור של מוזיאון משעמם עם בית אוכל חלבי נשמע כמו מתכון בטוח לכישלון, אלא שהארוחה ב"אנה" - המסעדה החדשה בבית אנה טיכו, הובילה למסקנה שירושלים חייבת עוד בתי אוכל חלביים שכאלה