טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת לימוזין ברמת ישי
פיצה נאפוליטנית בפאפא די איטליאנו

האם נמצאה יורשת לפיצה הטובה בירושלים?

"פאפה די נאפולי", האיטלקית החדשה שנפתחה במקום מסעדת "פיפס" שנסגרה, נכנסת לנעליים גדולות מאוד. עוד לא הכל עובד כמו שצריך, אבל מדובר באחד המקומות היותר טובים במרכז ירושלים כרגע

אמפנדס, או אמפנדות – אותם כיסוני בצק ממולאים שאולי מזכירים סמבוסק או בורקס או סמוסה או אפילו דים-סאם אבל בעצם לא ממש

אוכלים בלי סוף: המקום בו הזמנו את כל התפריט ויצאנו עם חשבון מצחיק

פתחנו את השנה בשוק העיראקי ועם הזמנת התפריט כולו ב"ארגנטו", המקום החדש של השף לוקאס, שמתמחה בהכנת אמפנדות וכריכים ארגנטינאים. החשבון? רק 167 שקלים