טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבוריטו של אגלי בפאלו

צ'יפס עם מלח לימון? אתם אמיתיים?

בשממה הקולינרית של רחוב יפו בירושלים, "אגלי בפאלו" הייתה אמורה להיות בשורה מקסיקנית-אמריקאית של ממש. אבל מה עושים עם מקום שהטורטיות בו במרקם של קרטון, הצ'יפס מתובל במלח לימון וכל עובדיו צריכים סיבוב במכונת הכביסה?

מסעדת קרייב

זוהי כנראה הבשרית הכשרה הטובה בירושלים

צוות שלא מקבל טיפים מתוך מדיניות, אווירה בליינית ושמחה בצורה יוצאת דופן ואוכל רחוב נפלא. הכירו את "קרייב", מסעדת שף כשרה שמגישה מנות בשריות מהמטבח המקסיקני-קוריאני כמו שאף אחת לא עשתה לפניה

מסעדת לימוזין ברמת ישי

כבר 20 שנה ש"לימוזין" לא מאבדת גובה. איך היא עושה את זה

לא סתם "לימוזין" היא כבר שנים אחת מקומץ מסעדות בשר ישראליות ברמה עולמית. לפני שבכלל טעמתם ולו נגיסה מסטייק לימוזין שלה - כרגע המועמד המוביל לתואר הסטייק הטוב בישראל - כבר חוויתם חוויה נדירה: מסעדה

פיצה נאפוליטנית בפאפא די איטליאנו

האם נמצאה יורשת לפיצה הטובה בירושלים?

"פאפה די נאפולי", האיטלקית החדשה שנפתחה במקום מסעדת "פיפס" שנסגרה, נכנסת לנעליים גדולות מאוד. עוד לא הכל עובד כמו שצריך, אבל מדובר באחד המקומות היותר טובים במרכז ירושלים כרגע