טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"נורמן": מסעדה אמיתית. עם צ'יפס

התפריט ב"נורמן" דיכדך, הקונספט (שרינג) דיכא ממש, אבל אז הגיע האוכל והכל נשכח. יכול להיות שתל אביב קיבלה את המסעדה שחיכתה לה?

תגובות

"נורמן", מסעדת הדגל של מלון הבוטיק הנושא את אותו שם, היא מסעדה רחוקה משלמות. יש לה בעיות בקונספט, בעיות בתפריט, בעיות בשירות, ואפילו כמה מהמנות לא חפות מבעיות. ולמרות כל אלה, "נורמן" היא, כבר עכשיו, אחת מארבע־חמש מסעדות־העל הטובות בתל אביב. וניתן להניח שכשהפינות ישויפו, "נורמן" תהיה מה שתל אביב מחכה לו כבר שנים: מסעדה לא טרנדית, לא קונספטואלית, לא אופנתית, לא אקזוטית ולא אתנית אלא פשוט: מסעדה מקצועית. כי גם כעת "נורמן" היא תופעה יוצאת דופן: מסעדה שניתן להעביר בה ערב בלי לצאת בסופו סחוט כאילו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות